Am o problemă cu netflixul

Nu stiu sigur daca problema este de la Netflix sau de la mine, dar sunt satul de Netflix si nu stiu de ce.

Mi-am propus sa urmaresc mai multe documentare si filme in acest an si nu prea am ce. De fiecare data cand vreau sa urmaresc ceva nu stiu ce, pur si simplu deschid televizorul, pornesc netflix-ul si stau cateva minute si pe urma inchid. Cred ca am facut acest lucru de cel putin 10 ori in ultima luna.

Stiu ca problema este la mine, degeaba gasesc vinovat ca nu am pe cine. Stiu ca sunt foarte plictisit de orice in ultima vreme, asa ca, mi-am propus sa urmaresc toate filmele care au castigat un Oscar. Sunt foarte multe filme si nu este o problema pentru mine, cu siguranta aceste filme o sa-mi faca placere sa le urmaresc, daca tot au castigat un premiu foarte mare. Primul pe care vreau sa il urmaresc este Coda, un film pe care nu l-am urmarit inca.

Dar aici apare o problema. Filmul este pe platforma Apple TV, eu nu folosesc aceasta platforma si nu vreau sa mai fac inca un abonament pentru un singur film. Abonamentul pentru Apple TV este de doar 4.99 de euro pe luna, un pret foarte bun. Acum nu stiu cate filme sunt pe Apple TV, nu pot sa-l compar cu Netflix.

Am noroc cu cele 7 zile gratuite, 7 zile in care pot testa si urmari filmul fara probleme.

Sper sa ma atraga Apple TV, dar cu siguranta o sa fie la fel si netflix, cand vreau sa urmaresc un film stau si caut pana ma plictisesc si pur si simplu renunt.