Anul acesta vreau să închiriez o rulotă

Acum cativa ani mi-am dorit enorm de mult sa am sansa sa inchiriez o rulota pentru cateva zile. Problema a fost cu permisul, nu il aveam. Intre timp am reusit sa am permisul si suficienta experienta pentru a putea conduce o rulota. Si asta mi-am propus pentru acest an, sa inchiriez o rulota pentru cateva zile.

Inca nu stiu exact cand o sa fac acest lucru pentru ca vacanta nu este planificata inca. Trebuie sa ma gandesc serios unde as vrea sa merg cu rulota si de unde sa o inchiriez. Vreau foarte mult sa merg in Italia, dar parca as merge si in Spania. Ambele tari imi plac enorm de mult. Cu siguranta o sa merg in Italia si o sa inchiriez. Am verificat preturile si sunt oferte foarte bune pentru perioada cand am vrea sa mergem. Pentru 35 de euro pe noapte ne putem bucura de o rulota noua, moderna, echipata cu tot ceea ce ai nevoie.

Am fost curios sa vad preturile in Romania in diferite sezoane. Preturile pornesc de la 70 de euro pentru o rulota intr-o perioada cand nu exista mare interes pentru inchiriere, iar atunci cand exista interes pentru inchiriere preturile cresc pana la 120 de euro. Nu imi dau seama de ce preturile in Romania sunt foarte mari, comparativ cu foarte multe tari europene. Am verificat si in Spania (in diferite orase) si preturile pornesc de la 33 de euro pe noapte. In Romania nu stiu ce se intampla, nu vreau sa fiu rau, dar preturile sunt nesimtite.

Stiu ca este destul de greu sa mergi intr-o vacanta cu rulota, mai ales atunci cand trebuie sa opresti undeva. Nu este usor sa gasesti locuri in care poti stationa peste noapte fara probleme, de exemplu in parcari nu prea poti, nu te simti in siguranta. Sunt anumite locuri special amenajate pentru cei cu rulote, dar trebuie sa platesti. Inainte sa inchiriez sau sa planific ceva trebuie sa fac putina cercetare, sa urmaresc un traseu si pe urma planific fiecare oprire pe acel traseu. Dar pana una alta… Italia, ne revedem in curand 🙂 Sunt nerabdator.