Îmi cumpăr haine de la second hand

Cand eram in scoala generala stiu ca aveam foarte multe haine de la magazinele de tip second hand.

Au trecut anii si am ajuns la liceu. Aici nu mai aveam curajul sa merg cu haine second hand sau sa mai pun piciorul intr-un astfel de magazin, nu cumva sa ma vada cineva si sa ma faca de rusine pe la liceu.

Dupa ce am terminat liceul mi-am dat seama ca magazinele de tip second hand fac mai mult bine decat magazinele care vand haine noi, atat pentru afacerea lor cat si pentru noi, cei care cumparam hainele. Nu stiu ce sa spun, dar hainele din magazinele second hand sunt haine de calitate, acum depinde si de noroc. Eu am avut norocul sa cumpar haine noi noute din second hand, am cateva tricouri de la Tommy Hilfinger, un tricou Boss si alte branduri din Italia si Franta, produse de foarte buna calitate de altfel.

Nu este vorba doar de economii. Imi permit sa merg in orice magazin sa cumpar orice haina imi doresc. Ideea cu magazine mi-a venit atunci cand vroiam sa imbrac haine mai vechi ca design. Calitatea acelor haine nu se poate compara cu hainele pe care le gasim in magazine, pur si simplu calitatea este peste asteptari.

Atunci cand merg in magazine in cautarea unor noi articole vestimentare am o lista de reguli pe care o respect. Verific marimea, materialul si pe urma sunt in cautarea de defecte. Se pot ascunde foarte multe defecte si nu are rost sa cumpar ceva cu defect. Iar unele haine din magazine de tip second hand nu sunt chiar ieftine. Magazinele si-au schimbat putin mersul si nu mai vand produse la kilogram, vand produsele in functie de brand si calitatea produsului. Iar preturile pornesc de la cativa lei pana la cateva sute de lei.

Acordati o sansa acestor magazine, cu siguranta o sa va bucurati de produse de calitate la preturi mici.